2012-03-09 09:10:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - egy jó barátnak fordul a sorsa

Napi horoszkóp március 9.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Érzelmi életét mostanában megzavarja egy ismerőse. Mintha egy régi kapcsolata kezdene átértelmeződni. Gondolja végig, vajon valóban jól érzi-e ezt, vagy csak mások láttatják így a dolgokat önnel. Ne hagyja, hogy befolyásolják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Gyanakvóvá, bizalmatlanná vált mostanában. A gyanakvásával viszont magától hívja elő a környezetéből azokat a dolgokat, amiktől épp félt. Ha elgondolkozik ezen a misztériumon, akkor már visszájára is tudja fordítani a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A világ felbolydult ön körül. A munkahelyén mintha szüntelenül falakba ütközne, örökösen süket fülekre talál. Pedig úgy érzi, öné a biztos megoldás. Kérjen külön kihallgatást a főnökétől! Ma meghallgatásra találhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vegye végre a saját kezébe a sorsát, ne hagyja, hogy a külvilág hányja-vesse kedvére. Ha sikerül úrrá lennie a kisebbségi érzésein, frusztrációin, akkor ott is segítségre lelhet, ahol eddig ellenséget, haragost látott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy jó barátjának fordul a sorsa. Úgy érezheti, hogy míg neki minden jól alakul, az ön élete kudarc hozzá képest. Irigykedés helyett inkább örüljön tiszta szívből. Hamarosan ön is osztozhat a sikereiben, örömeiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók kegyéből ma különösen optimista hangulatban láthatja a sorsát. És így is van: ön előtt a világ, hamarosan mindent elérhet, amiről a nem is olyan távoli múltban még csak álmodott. Ha még várnia kell rá, az csak édesíti a mézét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi napokban nőttön nőtt önben a szabadság utáni vágy. Persze ezt csak akkor tudja maradéktalanul kiélvezni, ha megvannak hozzá az anyagi eszközei is. Ez pedig már a huszonkettes csapdája: a pénzhajsza elveszi az idejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Maga is érzi, hogy nincsen igazán harmóniában önmagával. Pedig most még maga teheti meg az első lépéseket, hogy megtalálja a helyes utat. Hamarosan, a sors nehézségei miatt már kész tények előtt találja magát. Lépjen most!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mindig elmaradásban van, pedig minden figyelmét a munkájára összpontosítja. Gyorsabb, hatékonyabb aligha lehet. Talán kissé túlvállalta magát. Próbálkozzon a jobb munkamegosztással. Legalább az otthonában, ha máshol nem tud.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon nehéz lehet úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodjon annyira a saját elképzeléseihez. Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. Talán azért jut oda, ahova nem is készült, hogy kibékítsen pár veszekedőt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma kissé nehezen megy önnek a koncentrálás, folyton elkalandozik a figyelme. A lényeg, úgy tűnik, ma elkerüli. Viszont valamiben igen nagy örömét lelheti. Talán ma tényleg a lényegtelenségé a nap. Vagyis, amit annak tart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé bizonytalanná vált lelki kérdéseket illetően. A csillagok jót ígérnek. Ha sikerül megnyitnia a szívét, és kilátni a mindennapok nyűgeiből, akkor megpillanthatja a lényeget. Ami összeköt, és megtart.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: